
Vi er her for at dele vores viden og blive mange flere sammen om den grønne omstilling af vores byer, byrum, baggårde og grønne arealer
Lad os dele de grønne løsninger
-
Driftsmedarbejdere
Fremtiden for den grønne branche
Samfundet har i stigende grad fokus på øget biodiversitet, fossilfrie driftsmetoder (jf. co2afgifter), genopretning af naturressourcer, og større lokal og bæredygtig fødevareproduktion. Som virksomhed i den "grønne branche" er det en god ide at være klædt på til opgaven. Måske er I allerede begyndt omstillingen og har fundet ud af at I mangler nye redskaber/metoder istedet for de gamle?
Kursus for driftsmedarbejdere
Jeg har arbejdet med regenerativt/klimapositivt design, anlæg og drift af grønne områder, baggårde og byrum, siden 2016 og haft fingrene i jorden hele mit liv. Formålet med dette kursus, er at videregive min viden, så vi kan blive mange flere der løfter den grønne omstilling sammen :-)
Kursusindhold
Kurset skræddersyes så vi sikre at I får nye redskaber til præcist de opgaver og problemstillinger I møder i jeres hverdag hos jeres kunder. Som professionelle bliver vi nogle gange nød til at gå forrest og foreslå "alternativer" til den praksis som kunderne pr automatik vil foreslå, derfor tilbyder vi også "samarbejde og kommunikation med beboerne/kunderne".
I kan vælge følgende kursuselementer:
Design og anlæg
- Skovhaver, grønne design med meget lille driftsbehov
- Biodiversitet, hvordan og hvor og konkrete ideer til hvordan I kan øge arealernes artsrigdom.
- Grønne vægge, for mikroklima, biodiversitet og beboerne
- Øvrige designløsninger, der understøtter den grønne omstilling
Drift
- Håndtering af biologisk materiale, "jordens guld eller "affald"
- Græsklipning, fra "havetraktor til grøn omstilling"
- Fossilfri drift, hvordan og hvorfor?
- Regnvandsopsamling, fra grundvand til regnvand dvs opbygning af naturressourcer
Samarbejde og kommunikation
- Hvilke muligheder kan I bruge til opgaven med at kommunikere med beboerne?
- Hvilke muligheder er der for at samarbejde med kunderne?
Undervisningsmetoderne
- Praksisorienteret
Vi tager undervisningen ud i praksis, så kursisterne kan se og prøve nogle af løsningerne i praksis. Undervisningen vil foregå ude hos de af HappyHumans kunder, som ønsker at være et læringssted.
- Deltagerfokuserede
Aktive deltagere i dagens vidensformidling (ikke passive observatører) og løbende muligheder for aktivt at reflektere og se anvendelsesmuligheder, på egen hverdag, samt evt. muligheder og barriere mm. de ser for at implementere løsningerne.
- Problemløsende case arbejde
Dagen afrundes med at deltagerne selv skal omsætte dagens viden med forslag til design, anlæg og driftsløsninger på en case (evt. fra deres eget arbejde) . Dette sikre at deltagerne er klar til at gå tilbage og bruge deres nye viden, hjemme i virksomheden.
Kontakt os for et unikt udarbejdet tilbud der passer til opgaverne i jeres virksomhed.
-
Grønne fingre til grønne ildsjæle
Vi kan alle være med til den grønne omstilling
Vi har kurser for mange forskellige målgrupper, så I kan være en aktiv del af den grønne omstilling på byens/jeres udearealer.
Skovhave workshop -
Målgruppe: Driftsfolk, haveejere eller folk i byen med interesse for at skabe lokal fødevareproduktion, lagre co2, regnvandsopsamling/LAR, øget biodiversitet og afstressende grønne oaser. Kurset består af to dele:
1. Design af skovhaver i byer (teoretisk)
2. Anlæg af en skovhave (praktisk).
Havekursus -
Målgruppe: Alle som ønsker en dybere forståelse af hvordan du som byboer både kan være med til at regenerer naturen og samtidigt producere din egen mad. Kurset opslåes her Valbyhaven
Kurset er et samarbejde med Foreningen Valbyhaven og det foregår i Valbyhaven over fire gange, med emnerne: Vand, Jord, Skovhaver og Køkkenhave/plantekasse, med fokus på byens særlige vilkår.
Kontakt os for et tilbud tilpasset jeres behov.
